2012. február 16., csütörtök

Új Frypan Elektromos serpenyő - Jelenlegi ára: 3 500 Ft .

Új Frypan Elektromos serpenyő
Teljesen új, csak a fénykép kedvéért bontottam ki. Nem volt használva.
- Dupla tapadásmentes sütőfelület
- 1500 W
- termosztáttal vezérelt hőmérséklet beállítás
- kényelmes asztali főzés
- üvegfedő
- Hálózati áramról működik
Univerzális elektromos serpenyő és főzőedény. Kiválóan alkalmas húsok, zöldségek és más élelmiszerek gyors sütésére és párolására.
Süsse meg egészben a halat, vagy óriási szelet húsokat, sőt ha igazán finom köretre vágyik, készítse el a sült hússal együtt. Sokkal ízletesebb a burgonya, ha a hússal együtt sül.  
Akár flambírozhat is, a teflonbevonat biztosítja, hogy az ételek ne égjenek oda. Az ételek a magas hőmérséklet ellenére sem tapadnak oda, nem égnek le.
A serpenyő hőmérsékletét folyamatosan szabályozhatja a termosztát segítségével. Igényeinek megfelelően, egyszerűen beállíthatja a kívánt hőfokot.
Termo fedője lehetővé teszi, hogy a forró levegő folyamatosan és egyenletesen keringjen az elektromos serpenyőben, így az ételek teljes mértékben átsülnek, és a serpenyő mindössze pár perc alatt felmelegszik.
A speciális üvegfedő lehetővé teszi, hogy főzzön vagy pároljon , ha használja ezt a tartozékot, akkor a forró gőz keringeni fog az edényben, ennek hatására egyenletesen megpuhulnak az ételek.
Fedő nélkül vagy fedővel együtt is használhatja.
Teljesen szétszedhető, könnyű mosogatni.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-22 15:27
. Új Frypan Elektromos serpenyő - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Fontos